Állatosok Mekkája

Az állateledel bolt online

Kövezzetek meg, de én a macskának online vásárolok. Régen rengeteget mászkáltam állateledel bolt polcsorok közt, hogy meglelem a tökéletes tápot. Miss. Finnyáska viszont iszonyat válogatós, úgyhogy nem mindegy ám, mit adok neki. Ehhez sajnos az utóbbi években, ahogy már öregszik a szentem, hozzájött, hogy allergiás lett és csak diétás kajákat tudok neki beszerezni. Én meg közben állást kaptam egy ügyfélszolgálaton. Nem álmaim melója, de kezdésnek jó lesz, egész jól fizet, nem szakadok meg, közel van. Egy a baj vele, hogy elég gyakran vagyok éjszakás és néha hétvégézni is kell. Így sajnos fel kellett hagyjak a boltokkal, mert így is elég helyzet maradt az életemben, ami köré a hagyományos munkaidőre eső szabad óráimat szervezhettem. Ekkortájt kezdtem először kutatni a módját az élet szinte minden területén, hogy minél több dolgot tudjak online elintézni. Az állateledel bolt egyike lett ezekek.

Állateledel bolt pro és kontra

Őszintén szólva, néha hiányzik, hogy bemenjek a kicsi állateledel bolt tíz négyzetméteres kis üzletébe. Csupán azért, mert szeretek eldumálni másokkal és a fórumok nem tudják ugyanezt az élményt nyújtani. Viszont tényleg nehéz már ott vásárolnom, a senior XXL-es kiszerelésű diétás tápot alapvetően nem tartják, úgy kéne berendeltetnem, és akkor onnan még hazacipelni gyalog. Nem egyszerűbb akkor már nekem megrendelnem? Ráadásul a kiszállítást díjtalanul adják, nem kell azzal törődnöm, hogy akkor most felsrófolt-e az ár. Azt kifejezetten szeretem, hogy nem nekem kell megszakadva hazacipelnem és fel az ötödikre – hurrá, a lift sose működik! Ha állateledel bolt honlapjáról rendelek, ez már mind valaki másnak a problémája én pedig ezért nagyon hálás vagyok. Az ugyanúgy nagy előny, hogy ha neten rendelek, látom a teljes kínálatot. Szegény Lukréciámnak nagyon beszűkültek a lehetőségei ezzel az allergiával és néha nagyon szeretném feldobni valamivel az étrendjét. Sose merek egyszerre sokat berendelni valamiből, amit még nem járattunk be, mert így is én vagyok a macskakaja Mikulás. Ha Lukrécia úrhölgynek nem ízlik, akkor rögtön kajtatom is a többi macskás ismerőst, hogy kinek kell egy méregdrága, kaviár minőségű macskatáp? Mivel ez elég speckó kaja, olyan is volt már, aminek nem találtam gazdát és bevallom töredelmesen, végül kidobtam. Úgyhogy inkább keveset többől. Egy állateledel bolt honlapjáról ezt mind egyszerre tudom berendelni.

Állateledel bolt tapasztalatok

Úgyhogy ebben az éjszakázós időszakomban én elég hamar átcsábultam a sötét oldalra és onnantól kezdve csak a https://www.petnet.hu/ állateledel bolt honlapról rendeltem macskakaját. De még aztán macskaalmot is, mert az sokkal nehezebb és ugyanúgy macerás felcipelnem. A sarki állateledel bolt üzlettel ellentétben azt fedeztem fel még, hogy bármilyen fizetésnemet használhatok. Ez kétségtelenül egy olyan előny, amit egy kiskereskedő nem biztos, hogy megengedhet magának. Nekem viszont sajnos nagyon sok béren kívüli juttatásom van, mert a cég szeret a lehető legtrükkösebben adózni utánam. Én meg mindig lesem a módját, hogyan és hol tehetem ezeket pénzzé. Vicces volt Szép Kártyával fizetni a macskaalmot meg a mentát, de lehetett. Egy elszervezésem volt egyszer. Mert az állateledel bolt házhozszállításában elnéztem az időt, jobban mondva én adtam meg rosszul. Úgyhogy a jóember ott állt lenn, ráfeküdt a csöngőre. Én viszont a csöngőt már akkor lenémítottam, amikor harmadjára keltem délben egy éjszakai műszak után arra, hogy szórólapot akar valaki bedobni a postaládákba. Tudod ki fog beengedni, hogy teletömködd reklámanyaggal mindenki ládáját, mikor engem legszentebb álmomból ébresztettél fel?! Azt hiszem, nem is válaszoltam szegénynek, de az biztos, hogy akkor kihúztam a csengőt. Úgyhogy a kiszállítós srác aztán nyomhatta nekem. Megadtam az állateledel bolt regisztrációs felületén a mobilszámomat, azt hívta fel végül kínjában, hogy akkor most kell a három zacskó száraztáp, mert itt áll a kapuban? Erre már felébredtem, félkómásan felfogtam a dolgot és persze beengedtem. Ezek után közöltem vele, hogy gyalog kell feljöjjön az ötödikre, hát nem volt önfeledt a mosolya.

Állateledel bolt rendelések

Eltekintve ettől a kis malőrtől, általában meg vagyok elégedve a netes rendelésekkel. A legtöbb állateledel bolt kínálata folyton elérhető, ha nincs raktáron, azt kijelzik. Olyankor tudhatod, hogy beszerzik, csak eltart majd egy darabig. Egyszer futottam csak bele egy olyan történetbe, hogy eltévedtem egy külföldi állateledel bolt honlapjára, azt hiszem, Szlovák volt, vagy Szlovén. Mindenesetre volt magyar menüje is, azért tudtam könnyen eligazodni és egy akciós, elég gazdaságos ár vonzott oda. Csak aztán semmi más módon nem tudtam fizetni, mint előre utalással. Ez már gyanús volt, de kisebb összegről volt szó, mondom, bátor leszek, egy életem egy halálom, rendeljünk. Nem tudtam utalni! Azt hiszem, háromszor indítottam el, mindháromszor azt mondta a bankom, hogy ez nem ment át. Itt már annyira gyanús volt a történet, hogy inkább nem erőltettem. Azt a honlapot azóta indexre raktam, viszont találtam másikat, nagyon megbízhatót, ahonnan azóta is havi egyszer berendelem, ami kell.